Транспорт и доставка

Стойността на транспортните разходи не е включена в цената на продуктите. Транспортът следва да се договаря между нас всеки път, поради голямото разнообразие от възможности дали пратката е куриерска или спедиторска.

Начини на доставка

Начините на доставка на Вашата стока са три:
- ние доставяме пратката до Вас с организиран от нас куриер, а Вие заплащате транспортните разходи
- Вие ни информирате предварително и изпращате организиран от Вас куриер
- посещавате ни на място и си взимате пратката лично

Срокове на доставка

Сроковете на доставка са валидни само и единствено за стоки, налични на склад при нас. Моля да не се бърка със срокове за доставка от производителите в чужбина до България. Сроковете са в зависимост от възможностите на куриерите и Вашето местоположение.
Икономична доставка отнема 2-3 работни дни.
Експресна доставка отнема 1 работен ден, при поръчка днес се получава утре.
Градски куриер за същия ден е възможен при поръчка преди 12 ч. и в случай, че сте в същото населено място.
В случай, че Вашето местоположение е далеч от окръжен град Ви препоръчваме изпращането на пратката „До поискване“ до офиси наблизо до Вас на някой от куриерите. Нашите партньори са Speedy, Rapido и Econt.

В случай на избор за плащане по банков път сроковете стават валидни след получаване на потвърждение от нас, че плащането Ви е получено.

В случай на спешност на пратките учтиво Ви молим да си организирате доставката сами, тъй като транспортният бизнес не е основният ни бизнес.

В случай на въпроси моля не се колебайте да се свържете с нас на телефон +359 888 635964 или на имейл service@ex-sreda.com.

Какво се случва при поръчка на налични и неналични продукти

В такива случаи ние задържаме пратката, докато не съберем всички продукти и не окомплектоваме поръчката Ви. Ако желаете да получите по-рано наличните при нас продукти, моля свържете се с нас.

Ще бъда ли информиран при закъснение на доставката

Да, ще бъдете. Веднага щом куриерът ни информира за текущо закъснение, то ние ще Ви информираме за извънредната ситуация и за това кога следва да получите пратката си.


Accept

Този сайт използва бисквитки (cookies)