Поръчки

Да поръчаш при нас е толкова лесно

Стъпка 1: изберете продукт и го поставете в кошницата. Ако имате код за отстъпки моля да го впишете в полето за отстъпки.

Стъпка 2: приключили сте с избора на продукти? Тогава натиснете бутона „моите данни“ и въведете данните, които ще Ви гарантират успешната доставка на предпочетения от Вас адрес.

Стъпка 3: като следващо моля изберете предпочитания от Вас вид на плащане. За да приключите поръчката моля натиснете бутона „обвързваща поръчка".

Стъпка 4: поздравления! Ще получите от нас потвърждение на поръчката. Ако сте избрали „банков превод“ като начин на плащане, то ще получите потвърждение за постъпилата сума по нашата сметка. След това заявената от Вас стока ще бъде пакетирана и предадена на куриер възможно най-скоро. Начинът на транспорт следва да бъде избран от Вас.

Възможно ли е да изпратя моята поръчка на друг адрес?

Да, това е напълно възможно. Просто в полето „моите данни“ впишете допълнителен адрес, на който искате да се изпрати пратката.

Мога ли сам да си натоваря пратката?

Да, това е напълно възможно. Просто се свържете с нас и ни информирайте дали ще дойдете лично или ще изпратите Ваш куриер. В случай, че изберете втората опция, моля да ни информирате кой куриер и кога следва да се яви за Вашата пратка.

Мога ли да променя или откажа направена поръчка?

Да, това е напълно възможно. Просто се свържете с нас на телефон +359 888 635964 или на имейл service@ex-sreda.com

Приемате ли поръчки по телефона?

Да, приемаме. Моля да си отбележите, че в такива случаи доброволно се отказвате от отстъпката от 3% за поръчка онлайн. За да приемем поръчката Ви по телефона моля да си подготвите предварително артикулен номер и име на продукта. Моля обадете ни се на телефон +359 888 801730. Работното ни време е от 9,00 – 17,00 ч всеки ден от понеделник до петък. След приемане на поръчката ще получите от нас потвърждение на поръчката Ви. Моля да я проконтролирате внимателно, за да избегнем грешки.


Accept

Този сайт използва бисквитки (cookies)