Ex-sreda.com предлага професионални услуги на фирми от индустрията, на конструкторски и инженерингови организации, както и на държавни структури. Наш партньор в предоставянето на горните услуги е и дружеството Атекс Консулт ЕООД http://atexconsult.com/.

В Ex-sreda.com сме се специализирали в приложението на взривобезопасни продукти в потенциално
експлозивна среда, съгласно АТЕХ Директивата. С дългогодишния си опит се надяваме да Ви бъдем полезни при избора на подходящ за продукт за Вашите нужди, защото изборът на подходящ продукт гарантира сигурна и безопасна работа в потенциално експлозивна среда.

Предлагаме взривобезопасни терминални кутии, контролни станции и панели, съобразени с Вашите нужди като размери, брой отвори или различни контролно-измервателни уреди, монтирани в тях. Свържете се с нас и ще обсъдим как най-добре да Ви помогнем.

Предлагаме широка гама от продукти и съоръжения – електрически, за контрол и за автоматизация – искаме да сме от полза на инженерите и персонала, отговорни за поддръжката им.

Ако изисквате посещение на място при Вас, моля свържете се с нашия технически екип.

Работейки с нашия технически екип на ниво проектиране и инвестиционни намерения, ние можем да Ви спестим ценно време и разходи. Използвайки нашите знание за действащите АТЕХ нормативи и познавайки продуктите за ЕХ-среда, можете да сте спокойни, че сте избрали на удачното оборудване за Вашите проекти.

Винаги сме на разположение за посещения на място, за да помогнем на нашите клиенти да установят, че са избрани правилните продукти, отговарящи на Зонирането и на Доклада за Оценка на Риска в Част Взривобезопасност.

Предлагаме продуктово обучение, както и разглеждане на мостри в нашия шоу-руум.


Accept

Този сайт използва бисквитки (cookies)